Velgen Configurator

Velgen kopen doe je niet zomaar. Je wilt natuurlijk weten hoe ze onder je auto staan, zodat je weet of je de juiste keuze maakt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om alleen velgen of velgen met banden te kopen. Ga goed voorbereid de zomer in met een set zomerbanden op velg of zorg dat je klaar bent voor de winter en ga voor winterbanden met velg.

Velgen kopen

Je bent trots op jouw auto en je wilt een mooie set velgen kopen. Wij bieden online een ruim assortiment lichtmetalen velgen: of je nu op zoek bent naar grijze 17 inch velgen, 14 inch zwarte velgen of gepolijste 18 inch velgen, je bent bij ons aan het juiste adres. Onze virtuele velgen configurator helpt je bij het maken van de beste keus voor jouw auto. Je vult je kenteken of het type auto in en je auto verschijnt in beeld. Kies de juiste inchmaat en je ziet welke lichtmetalen velgen geschikt zijn voor jouw auto. Wanneer je op de velg klikt, zie je direct hoe deze onder jouw auto staat.

Lichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen zijn niet alleen mooi onder je auto. Ze zijn ook een stuk lichter dan stalen velgen, wat je een betere wegligging en een lager brandstofverbruik oplevert. Ze voeren daarnaast sneller warmte af die wordt veroorzaakt door je banden en remmen.

Stalen velgen

Voor een set stalen velgen kun je terecht bij jouw Euromaster garage. Online bieden wij alleen lichtmetalen velgen aan. Waar lichtmetalen velgen voorheen een stuk duurder waren dan stalen velgen, zijn de verschillen in kosten tegenwoordig klein. Soms kan een lichtmetalen velg zelfs goedkoper zijn dan een stalen velg. Wellicht zijn lichtmetalen velgen dan toch het overwegen waard!

Goedkope velgen

Velgen zijn er in allerlei soorten en maten, en dus ook in allerlei prijsklassen. Als je kiest voor een set luxe velgen zullen de kosten ook hoger zijn. Aan de hand van je kenteken of type auto zie je welke velgen wij voor jouw auto aanbieden en wat de kosten van deze velgen zijn.